tech10.dk

Dygtig og alsidig Java-udvikler

27.05.24 13:25:45 By Klaus Bruselius

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en erfaren og dygtig softwareudvikler med over 7 års erfaring inden for IT-branchen. Med en stærk akademisk baggrund og en bred vifte af teknologiske færdigheder, er kandidaten i stand til at levere høj kvalitet og innovative løsninger på komplekse problemer. 


Kandidaten har arbejdet med både backend-og frontend-udvikling og har en omfattende forståelse af hele udviklingslivscyklussen fra design til implementering og vedligeholdelse. 


Kandidaten er særligt dygtig til at arbejde under agile projektstyringsmetoder, herunder Scrum og SAFe, og har erfaring med at samarbejde tæt med både interne teams og eksterne kunder for at sikre, at projekter leveres til tiden og opfylder alle krav. 


Med en stærk evne til at kommunikere tekniske emner på en forståelig måde, sikrer kandidaten, at alle interessenter er informerede og engagerede gennem hele projektforløbet. 


Kandidaten har arbejdet med en række moderne teknologier og rammeværk, herunder Java, Spring Boot, Python, Angular, React, og mange flere. 


Kandidaten er også erfaren i brugen af CI/CD værktøjer som GitLab og Jenkins, hvilket sikrer en effektiv og automatiseret udviklingsproces. Med en stærk baggrund i datamodellering og database design, kan kandidaten skabe robuste og skalerbare løsninger.


Med en passion for konstant at udvide sine færdigheder og viden inden for nye teknologier og bedste praksis, er kandidaten en værdifuld tilføjelse til ethvert udviklingsteam. 


Kandidatens evne til at tilpasse sig hurtigt og levere resultater gør dem ideelle til at tackle de mest udfordrende projekter.



Specialer

Backend-udvikling, Frontend-udvikling, Database teknologi, DevOps og CI/CD, Test og kvalitetssikring, Projektledelse, Sikkerhed og compliance

Uddannelse

Python Programmering –Grundlæggende til Avanceret

ITUCATION


Kandidatgrad -Datalogi & Informatik

Roskilde Universitet


Bachelor -Webudvikling

Københavns Erhvervsakademi


AP -Multimediedesign

Københavns Erhvervsakademi


Sprog

Dansk, Engelsk, Serbisk, Tysk

Jobtype

Kandidaten er interesseret i både fastansættelse og freelanceopgaver.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_2116

Klaus Bruselius